תזונה נכונה

הקורס יציג את מרכיבי המזון העיקריים, את הקשרים בין התזונה המערבית של המאה ה- 21 לתפקוד ולבריאות הגוף. הקורס יעסוק בשפעות התזונה על התפתחות הילד והמבוגר.

פרק לדוגמא

.

נושאי הקורס:

1. שלושת אבות המזון
2. חילוף חומרים - מטבוליזם
3. חלבונים, עיכול וספיגה
4. פחמימות, אינדקס גליקמי, כיצד מתעכלת פחמימה? סיבים תזונתיים
5. אינסולין וסוכרת
6. שומנים, טריגליצרידים
7. עיכול וספיגה
8. אנרגיה ומטבוליזם
9. וויטמינים ומינרלים
10. תווית מזון וסימון תזונתי
11. פירמידת המזון
.


פרק לדוגמא